Mutluluk Şehri

TCDD TEKNİK VE OSTİM KURUMLARI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

26.01.2023

TCDD TEKNİK VE OSTİM KURUMLARI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. OSTİM Kurumları; #OSTİM OSB, @ostimteknopark Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) ve OSTİM Teknik Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında; öncelikle raylı ulaşım sektörünün ihtiyaç duyduğu kritik teknoloji içeren sistem, ürün, tasarım ve hizmetlerde ihtiyaçların mümkün olduğunca yerli kaynaklar üzerinden tedarik edilmesine imkan sağlayacak şekilde tasarım, üretim ve bu alanlarda milli imkanların en üst düzeyde kullanılarak maliyet etkin ve verimli çözümlerin oluşturulması sağlanacak.

Protokolü, #TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. adına Genel Müdür Mustafa Özdöner, OSTİM Teknik Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Murat Yülek, OSTİM Kurumları adına OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın imzaladı.

İmza töreninde; OSTİM OSB Bölge Müdürü Adem Arıcı, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Serdar Müldür. ARUS Koordinatörü Dr. İlhami Pektaş, TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dr. Dr. Remzi Toprak, OSTİM Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bahar Erdal, OSTİM Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Gökhan Topal bulundu.